Hotel Café Restaurant Havenzicht

Havenzicht 6,
Favoriet

Aan de nostalgische haven van Oudeschild, bevindt zich Hotel Café Restaurant Havenzicht. Liggend op één van de mooiste plekken van het eiland, door het unieke uitzicht over de haven en de Waddenzee. Hier meren kotterschepen aan en af, wat voor een pittoreske uitstraling zorgt.

Hotel

Hotel Havenzicht heeft twee comfortabele en luxe kamers beschikbaar. Beide kamers hebben een andere uitstraling. Zo heeft hotelkamer ‘Schapenboet’ een meer landelijke uitstraling en doet de kamer denken aan een typisch Texels tafereel: tuinwallen, groene weilanden en schapenboeten. Het kleurgebruik van de kamer zorgt voor een gemoedelijke en rustige sfeer. De tweede kamer van het hotel, hotelkamer ‘Strandhuis’, heeft een vakantieachtige uitstraling. Door kustaccessoires en zeeblauwe meubels waan je je op het strand. De kamers zijn van alle gemakken voorzien. Een ruime zithoek, tweepersoons whirlpool en kitchenette zijn aanwezig. De kamers hebben een prachtig panoramisch uitzicht over de haven van Oudeschild en de Waddenzee.

Restaurant

Hotel Havenzicht heeft tevens een familierestaurant waar je heerlijke traditionele gerechten kunt eten. Neem plaats voor een ambachtelijk stukje vlees of een heerlijk gestoofde of gebakken vis. Ook voor vegetariërs bereidt Havenzicht smaakvolle maaltijden. Elk gerecht op de kaart is betaalbaar en biologisch bereid. Zoveel mogelijk ingrediënten zijn afkomstig van Texel.

Adres: Havenzicht 6
Postcode: 1792 AE
Land: Nederland
Openen in Google Maps
Eigenschap-ID: 293

Neem contact op met de hoteleigenaar

Bel WhatsApp

Vergelijk aanbiedingen

Hotel Havenzicht