Boutique Hotel De Smulpot

Binnenburg 5,
Favoriet

In hartje Den Burg bevindt zich Boutique Hotel De Smulpot. Het hotel staat bekend om haar gezellige en tevens moderne uitstraling en heeft zeven kamers. In het hotel worden luxe en comfort gecombineerd met een ultiem eilandgevoel.

Texels begrip

Het hotel is een begrip op het eiland en daarbuiten. Na drie generaties van de familie Huizinga, staan sinds 2017 Anton Kalusche en Nancy Hopmans aan het roer. Beiden zijn ervaren horecaondernemers en zorgen ervoor dat de gasten met een goed gevoel de deur uitgaan.

Luxe en eilandgevoel

Elke kamer heeft een modern en strak interieur en is ruim opgezet. Een grote foto van Texel aan de wand zorgt voor een waar eilandgevoel. Kom na een lange dag op het eiland tot rust in de grote comfortabele bedden met zachte dekbedden van ganzendons. De badkamer ademt één en al luxe door haar vormgeving, stortdouche en luxe verzorgingsproducten die hier voor je klaar staan. Tevens is er een HD LED-televisie beschikbaar en gratis Wi-Fi. De koelkast is gevuld met heerlijke drankjes.

Drie sterren-status

In 2011 zijn de hotelkamers volledig gerenoveerd, waarna het hotel in 2013 een driesterren-status in ontvangst mocht nemen. De Smulpot behoort daarmee tot de luxere accommodaties van het eiland. Tevens zit er standaard bij de boeking een heerlijk ontbijtje! Uiteraard is het mogelijk om een lunch of diner bij te boeken. De maaltijden worden bereid en geserveerd in het aangrenzende restaurant De Smulpot.

Adres: Binnenburg 5
Stad:
Postcode: 1791 EN
Land: Nederland
Openen in Google Maps
Eigenschap-ID: 249

Hotel en Restaurant De Smulpot Texel

Neem contact op met de hoteleigenaar

Bel WhatsApp

Vergelijk aanbiedingen

Hotel en Restaurant De Smulpot Texel