Your search results

Hotel Bos en Duin

aan
Bakkenweg 16,
Aan favorieten toevoegen
2290

Aan de rand van het bos en op slechts enkele kilometers van het strand, bevindt zich appartementenhotel Bos en Duin. Geniet hier volop van de Texelse natuur en kom tot rust!

Unieke ligging

Het appartementenhotel ligt aan het Nationaal Park Duinen van Texel. Het uitgestrekte Noorderzeestrand bevindt op korte afstand en is goed bereikbaar via fiets of zelfs te voet. De accommodatie heeft een unieke ligging: centraal in de driehoek Den Hoorn, De Koog en Den Burg.

Actieve Texelvakantie

Het duin- en bosgebied aan de westkant van Texel wordt het Nationaal Park Duinen van Texel genoemd. De Texelse natuur biedt tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Zo ligt op korte afstand van appartementenhotel Bos en Duin het begin van het mountainbikepad en schuin tegenover vind je uitkijktoren Fonteinsnol. In andere woorden: Bos en Duin is een geschikte uitvalsbasis voor een actieve vakantie op Texel.

Appartementen en restaurant

Bos en Duin beschikt over appartementen die geschikts zijn voor twee, vier of zes personen. Elk appartement is sfeervol en modern ingericht en beschikt over gratis wifi. Ook is er een balkon of terras aanwezig en huisdieren zijn welkom in het verblijf. Tevens is er de mogelijkheid om te koken in het appartement, maar je kunt ook terecht in het restaurant voor heerlijke gerechten. Het restaurant van Bos en Duin staat hoog aangeschreven. Niet alleen de presentatie van de gerechten is een waar kunstwerk, maar ook de smaak is uniek. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse Texelse ingrediënten.

Adres: Bakkenweg 16
Dorp:
Postcode: 1797 RJ
Land: Nederland
Open In Google Maps
Property Id : 304
Hond Welkom

Neem contact op met de hoteleigenaar

Schedule a showing?

Vergelijk Hotels