Hotel Kogerstaete

Dorpsstraat 230,
Favoriet

In het Texelse De Koog bevindt zich viersterrenhotel Kogerstaete. Bij dit luxeuxe hotel ontbreekt er aan niets! Het hotel is namelijk begin 2019 volledig gerenoveerd.

Verschillende kamertypes

Hotel Kogerstaete heeft 26 sfeervolle suites en kamers voorzien van airconditioning en heerlijke badkamer. Daarnaast heeft het hotel verschillende kamertypes, waardoor er voor iedereen wat wils is. Om optimaal tot rust te komen, kun je kiezen voor één van de wellness-kamers. Deze kamers beschikken over een heerlijke infrarood-douche om je spieren en gewrichten te kunnen ontspannen. De stoomdouche in deze kamers, zorgt voor een stralende huid. Voor wie een gezonde kleur wil, kan gebruik maken van de sunshower. Bij Hotel Kogerstaete ben je gegarandeerd van een goede nachtrust. Er zijn comfortabele boxspringbedden met luxe toppers. Daarnaast zijn de meeste kamers voorzien van een eigen terras of balkon.

Texelse specialiteiten

Voor een heerlijk glas wijn met verrassende hapjes ben je welkom in de vernieuwde lounge. Tevens kun je hier genieten van diverse Texelse specialiteiten zoals een Skuumkoppe, een écht Texels biertje.

Faciliteiten

Tijdens een uitgebreid Texels ontbijtbuffet kun je genieten van de lekkerste lokale producten. Daarnaast is er voor fietsers een overdekte fietsenstalling beschikbaar en is er een oplaadpunt voor elektrische fietsen en auto’s. Parkeren kan gratis rondom het hotel. Hotel Kogerstaete is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo is er een bushalte voor de deur. Honden zijn tegen vergoeding welkom in een aantal kamers van het hotel en voor wie slecht ter been is, is er een lift. Tevens beschikt het hotel over gratis Wi-Fi.

Adres: Dorpsstraat 230
Stad:
Postcode: 1796 CH
Land: Nederland
Openen in Google Maps
Eigenschap-ID: 174
Geschikt voor
Hond Welkom
Loopafstand Strand
Wellness

Neem contact op met de hoteleigenaar

Bel WhatsApp

Vergelijk aanbiedingen

Hotel Kogerstaete