Grand Hotel Opduin

Ruijslaan 22,
Favoriet

Overnachten in de duinen: dat kan bij Grand Hotel Opduin. Het hotel kenmerkt zich door comfort, luxe, huiselijk en gastvrijheid. Al jaren is het hotel een begrip op Texel en ver daarbuiten.

Mee met de tijd

Hotel Opduin opende in 1934 als pension Villa Op Duin. Het is één van de oudste hotels op Texel. In die tijd was er op Texel nog nauwelijks toerisme, waardoor het starten van een pension een gewaagde onderneming was. In de loop van de tijd is Grand Hotel Opduin steeds aangepast om mee te gaan met de tijd.

Overnachten bij Opduin

Voor je verblijf bij Hotel Opduin zijn er een tal van mogelijkheden. Zo kun je met het hele gezin een vakantiehuis huren, een appartement met aparte slaapkamers, maar ook een vakantiewoning voor vier personen. Alleen op reis? Er zijn ook zes echte eenpersoonskamers beschikbaar. Voor wie een romantisch weekendje naar Texel gaat, is er een tweepersoonskamer met kingsize bed aanwezig of een grote suite met extra slaapbank. Voor wie wil trouwen op Texel, is er een prachtige bruidssuite. Het is zelfs mogelijk om elkaar het ja-woord te geven bij het hotel. Opduin is een officiële trouwlocatie en biedt de mogelijkheid om in één van de zalen te trouwen of juist op het strand met na afloop een heerlijk diner.

Faciliteiten

Niet alleen is de locatie van Grand Hotel Opduin top: een mooi uitzicht over het bos, de duinen én badplaats De Koog, ook het hotel zelf is van alle gemakken voorzien. Zo staat er op elke kamer een Nespresso-apparaat en waterkoker en vind je op iedere etage een maxi-bar met allerlei lekker hapjes en drankjes. Indien gewenst staat er ook op de kamer zelf een koelkastje klaar. Je begint de dag goed met een overheerlijk Texels ontbijt.

Meer dan overnachten

Naast een overnachting bij Grand Hotel Opduin, kun je je compleet in de watten laten leggen in de wellness van het hotel. In de bijbehorende schoonheidssalon verzorgen gediplomeerde schoonheidsspecialistes allerlei schoonheidsbehandelingen en massages. Daarnaast is het mogelijk om een frisse duik te nemen in het zwembad, op te warmen in de sauna en een kleurtje te krijgen in het solarium. Maak je verblijf op Texel compleet met de wellness van Grand Hotel Opduin!

Adres: Ruijslaan 22
Stad:
Postcode: 1796AD
Land: Nederland
Openen in Google Maps
Eigenschap-ID: 397
Geschikt voor
Hond Welkom
Loopafstand Strand
Wellness

Grand Hotel Opduin

Neem contact op met de hoteleigenaar

Bel WhatsApp

Vergelijk aanbiedingen

Grand Hotel Opduin