Hotel De 14 Sterren

Smitsweg 4,
Favoriet

Wil jij wakker worden met het vrolijke gezang van bosvogels? En direct het gevoel hebben dat je midden in de natuur bent, als je de gordijnen opentrekt? In Hotel de 14 Sterren ervaar je hoe fijn het is om er even helemaal uit te zijn.

Make-over

Hotel de 14 Sterren heeft begin 2022 een make-over gehad. Hierbij is de natuurlijke omgeving ook naar binnen gehaald. Met mooie rustige kleuren, heerlijke bedden en comfortabele stoelen en banken. Het hotel is knus en kleinschalig. Daardoor is het een heerlijke plek om tot rust te komen. Via zusterbedrijf Woud (tegenover het hotel) kun je daarnaast gebruik maken van handige extra’s.

Kamers

Hotel de 14 Sterren heeft de kamer die bij jou past: van terraskamer tot de ruimere pluskamers, de deluxe kamers met een prachtig hoog plafond of extra zithoek, en ruime suites. Alle kamers zijn anders en hebben een eigen privé-opgang naar buiten, snel internet, Smart-TV, Nespresso, waterkoker, koelkastje op de kamer en een eigen badkamer met douche en eventueel ligbad. Maak gerust gebruik van de heerlijke Rituals-producten die klaarliggen! Voor gezinnen of gezelschappen van meer dan twee personen, kunnen op de begane grond twee kamers verbonden worden, zodat een groot (familie)verblijf ontstaat.

Omgeving

Hotel De 14 Sterren heeft de perfecte ligging, direct aan Nationaal Park Duinen van Texel. Je loopt zo het bos in om lekker te wandelen. In ruim tien minuten fiets je naar het strand of het prachtige dorp Den Burg, met volop winkels, terrassen en restaurants.

Extra’s

Wil je je hond meenemen naar het hotel? Dat kan. In een aantal kamers op de begane grond ben je van harte welkom met je viervoeter. Je huisdier (maximaal 1 hond) mag niet op de bedden en niet alleen in de kamer achterblijven. Hotelgasten met een elektrische auto kunnen gebruikmaken van de twee laadpalen op het parkeerterrein van Woud. Het hotel biedt verder gratis wifi, laadpunten voor e-bikes, overdekte fietsenstalling, eigen parkeerplaats voor auto’s, landelijk ontbijt en uitgebreide Texelinformatie.

Adres: Smitsweg 4
Stad:
Postcode: 1791PG
Land: Nederland
Openen in Google Maps
Eigenschap-ID: 754
Geschikt voor
Hond Welkom

Hotel De 14 Sterren

Neem contact op met de hoteleigenaar

Bel WhatsApp

Vergelijk aanbiedingen

Hotel De 14 Sterren