Hotel Tesselhof

Kaapstraat 39,
Favoriet

Wie comfortabel wil overnachten in de buurt van strand, natuur én gezelligheid, kan terecht bij Hotel Tesselhof. Dit driesterrenhotel ligt in De Koog waar de familie Brons je met open armen ontvangt.

Faciliteiten

Hotel Tesselhof beschikt over hotelkamers, suites, familiesuites en appartementen. Allen zijn ze licht, comfortabel en ruim. De kamers zijn voorzien van Wi-Fi, telefoon en een comfortabel zitgedeelte. Tevens is er voor de koude dagen vloerverwarming en de meeste kamers hebben een balkon of terras. Voor wie extra luxe wil, zijn er kamers met een aparte slaapkamer, sauna of stoomdouche.

Dineren in Bourgondische stijl

Naast overnachten, biedt Hotel Tesselhof de mogelijkheid om een heerlijk hapje te eten. Geheel in bourgondische stijl serveert Hotel Tesselhof de lekkerste gerechten met het restaurant La Casserole. Binnen kun je plaatsnemen bij de open haard of in de sfeervolle serre. Bij hogere temperaturen kun je ook terecht op het terras voor ontbijt, lunch of avondeten. La Casserole is ook beschikbaar voor niet-hotelgasten.

Verken de omgeving

Iedere ochtend staat er een ontbijtbuffet klaar dat de perfecte basis vormt voor een uitgebreide fietstocht of strandwandeling. De directe omgeving van De Koog biedt alle ruimte om de natuurgebieden te verkennen. Zo zijn het strand en het bos dichtbij. Daarnaast zijn er vele terrasjes, cafés, restaurants en winkels. Wie een balletje wil slaan, kan 12 kilometer verderop terecht bij Golfbaan De Texelse.

Adres: Kaapstraat 39
Stad:
Postcode: 1796 AE
Land: Nederland
Openen in Google Maps
Eigenschap-ID: 226
Geschikt voor
Hond Welkom
Loopafstand Strand
Wellness

Neem contact op met de hoteleigenaar

Bel WhatsApp

Vergelijk aanbiedingen

Hotel Tesselhof