Hotel Op Diek

Diek 10,
Favoriet

Hotel Op Diek bevindt zich in een authentieke stop midden in Den Hoorn. Het hotel staat bekend om haar karakter: het ademt sfeer, historie en luxe. Alle 23 hotelkamers hebben een ruime badkamer, flatscreen televisie en zijn voorzien van wifi.

Ligging

Hotel Op Diek ligt in Den Hoorn, het meest zuidelijke dorp van het eiland. Het is een fijne vakantieplek, gezien het hotel grenst aan Nationaal Park Duinen van Texel, vlakbij bos en strand. Tevens ligt het hotel ver weg van massatoerisme. In het gebied is er van alles te doen. Zo is er een eeuwenoud kerkje, een theater en Landgoed De Bonte Belevenis. Daarnaast kun je bij zorgboerderij Novalishoeve de heerlijkste biologische producten halen. Voor meer tips en leuke adresjes op Texel, kun je terecht bij Hotel Op Diek eigenaren Sidny en Jeanette.

Ontspannen in lounge en sauna

Na een lange wandeling kun je heerlijk ontspannen in de sfeervolle lounge van het hotel. Neem plaats aan een van de robuuste tafels om een krant te lezen of duik met een boek op de comfortabele bank. Het licht in de lounge is erg bijzonder door de Texelse luchten die vanachter de vele ramen in de ruimte te bewonderen zijn. De lucht van het eiland is nooit hetzelfde. Voor een drankje kun je terecht aan de bar die de hele dag open is. Daarnaast is er een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet in de lounge en voor wie ultiem wilt relaxen is er in de kelder een sauna.

Terras

Wanneer het mooi weer is, kun je genieten op het terras van Hotel Op Diek. Dit terras ligt op het zuiden, waardoor er veel zonuren zijn. Tevens is het terras beschut, waardoor het er zowel in het voor- als in het najaar fijn is om te zitten.

Adres: Diek 10
Stad:
Postcode: 1797AB
Land: Nederland
Openen in Google Maps
Eigenschap-ID: 155

Hotel Op Diek

Neem contact op met de hoteleigenaar

Bel WhatsApp

Vergelijk aanbiedingen

Hotel Op Diek