Hotel De Lindeboom

Groeneplaats 14,
Favoriet

Ontdek Hotel De Lindeboom in het bruisende hart van Den Burg, waar gastvrijheid een lange traditie kent. Authentieke sfeer wordt hier gecombineerd met moderne faciliteiten, zodat je je snel thuis zult voelen.

Comfortabele kamers in hartje Den Burg

Bij Hotel De Lindeboom kom je thuis in een van de 49 hotelkamers, variërend van comfortabel tot luxe, inclusief balkon, bubbelbad of zelfs een privé sauna, is er voor ieder wat wils. Je kunt naar keuze vele extra’s bijboeken. Een fles prosecco, heerlijke wijn of een bos bloemen op de hotelkamer.

Culinaire ontmoetingsplek

Hotel De Lindeboom maakt graag van je lunch of diner het hoogtepunt van de dag. In de twee restaurants en op het zonnige terras aan het plein kun je genieten van verrassende gerechten met veel Texelse producten. De Brasserie biedt een gezellige ambiance, terwijl Drank- en Spijslokaal Het Schoutenhuys je betovert met kleine, smaakvolle gerechten en een interieur vol historie. Het Schoutenhuys dateert uit 1652 en ademt nog altijd de charme van weleer.

Een intieme B&B-ervaring in het Polderhuis

Voor degenen die liever in een intieme B&B overnachten, zijn er drie kamers in het Polderhuis, recht tegenover het hotel. Hier slaap je in ruime kamers met historische kenmerken, zoals prachtige nokbalken. Het is een markant pand, gebouwd in stijl van de Nieuwe Haagse School. Vroeger het onderkomen van bankiers, tegenwoordig de plek waar journalisten van de Texelse Courant hun verhalen schrijven. Op de bovenverdieping liggen drie prachtige hotelkamers. Ruim, sfeervol én met nostalgische details.

Een stukje historie

De geschiedenis van Hotel De Lindeboom reikt ver terug in de Middeleeuwen. Op deze locatie stond ooit het huis van de Schout, wat nog steeds te zien is in het huidige Drank- en Spijslokaal Het Schoutenhuys met zijn prachtig gerestaureerde voorgevel, versierde toegangsdeur en trapgevel uit de 17e eeuw.

Adres: Groeneplaats 14
Stad:
Postcode: 1791 CC
Land: Nederland
Openen in Google Maps
Eigenschap-ID: 5306

Hotel De Lindeboom

Neem contact op met de hoteleigenaar

Bel WhatsApp

Vergelijk aanbiedingen

Hotel De Lindeboom